Lopende promoties en acties

Nieuws

Zet de bloemen eerst in de oorspronkelijke verpakking in schoon water. Snij circa 3 cm van de stelen af, vul de vaas met proper water en voeg snijbloemenvoedsel toe. Gebruik bij voorkeur snijbloemvoedsel voor bol- en knolgewassen.

Lees verder

De wortels van orchideeën hebben lucht nodig, gebruik daarom altijd speciale potgrond voor orchideeën. De grond mag in de bloeiperiode nooit droog worden, maar voeten in het water verdraagt de orchidee ook niet, dit kan je vermijden door onderaan in de pot hydrokorrels te leggen en de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zet de orchideeën in voldoende licht, maar vermijd rechtstreeks zonlicht vanaf april. Let op met temp. boven 30°C, die remmen de groei en bloei. Snoei de plant na de bloei en zet hem uit het zonlicht, geef slechts af en toe water.

Lees verder

Bloemenhal: prijs & kwaliteit

Zeg het met bloemen
Bloemen fleuren in een oogwenk uw hele huis op. Ze zijn ideaal als bedanking, cadeau of om uzelf te verwennen. Houdt u van kleurrijke tulpen, romantische rozen of elegante orchideeën? Voor die en veel meer kan u terecht bij de bloemenwinkels van Bloemenhal.

Dagverse bloemen en planten
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en –planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel Vlaanderen. Zonder tussenpersonen dus. Zo krijgt u meer bloemen voor minder geld.

Of liever een mooi boeket?
In elke winkel kan u kiezen uit verschillende soorten boeketten, die telkens samengesteld worden met de topbloemen van het seizoen. Al onze boeketten worden elke dag vers in de hoofdzetel te Wetteren gebonden en zo verspreid over alle vestigingen.