Al onze filialen van Bloemenhal zijn terug geopend.
 

 Bezoek onze webshop

 

Online een boeket bloemen versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vul hier uw gegevens in, samen met het gsm-nummer van de gelukkige ontvanger. Kies vervolgens een van de drie boeketten en schrijf een persoonlijke boodschap. 

De ontvanger krijgt een sms’je met uw persoonlijke boodschap en een code om het boeket op te halen in een van de 19 Bloemenhal bloemenwinkels.

1. Selecteer uw boeket (€10, €12, €20 of €30)
2. Vul uw gegevens in, samen met het gsm-nummer van de ontvanger.
3. Schrijf uw persoonlijke boodschap.
4. Maak iemand gelukkig met je boeketje.

Opgelet! Wil je meerdere mensen gelukkig maken? Reken dan elke persoon afzonderlijk af! Enkel zo krijgt ieder zijn sms! 

FAQ


Er zijn geen extra kosten verbonden aan het kopen van een boeketje via SMS. Je betaalt 10€, 12€ of 20€ en voor dat bedrag kan de gelukkige een boeketje afhalen in een van de Bloemenhalwinkels.


Er zijn in totaal meer dan 15 Bloemenhalwinkels in Vlaanderen. De adressen en openingsuren van alle winkels zijn terug te vinden op deze website onder de sectie "Onze Winkels". Veel plezier met je boeketje!


Online kan je bij ons enkel een boeketje via SMS kopen. Kom gerust eens langs in een van onze Bloemenhalwinkels. De adressen en openingsuren zijn terug te vinden op deze website onder "Onze Winkels".


Spijtig. We hebben nochtans top bloemen in al onze winkels. Maar geen nood, onze winkels hebben ook tal van planten. Met de code die je toegestuurd krijgt, kan je voor het aangegeven bedrag een aankoop doen, ongeacht of het voor een bloemetje is of niet.


Jazeker. Het bedrag dient overeen te komen. Meer nog, kies je liever 2 boeketjes van 12€ (met je code van 20€), dan betaal je simpelweg 4€ bij. Belangrijkste is dat u als klant tevreden bent.


Dit is niet mogelijk. Eenmaal je beslist je sms code te gebruiken, dien je dit voor het volledige bedrag te doen. We zijn zeker dat je het gepaste boeketje zal vinden voor het bedrag van de sms code.


Tuurlijk. Het verschil tussen het bedrag, ontvangen per sms en het boeketje dat je wil kopen kan je steeds bijbetalen.


Er staat geen vervaldag op de code. U kan morgen, volgende week of volgend jaar een boeketje afhalen. Uw keuze.


Oei, vervelend. Als verzender van het boeketje heb je ook een e-mailtje ontvangen met de code die je kan doorspelen aan de gelukkige. Heb je verder nog problemen, neem gerust contact op met onze online afdeling via hallo@bloemenhal.be.


We helpen u graag verder zodat de juiste persoon toch uw boeketje ontvangt. Je kan contact opnemen met ons via hallo@bloemenhal.be en we helpen u graag verder.


De code is niet inwisselbaar voor cash. Enkel producten (bloemen, planten, enz.) kunnen aangekocht worden via de code.


Zolang de coupon code niet gebruikt werd in een Bloemenhal is dit mogelijk en dit tot een maximum van 14 dagen na aankoop. Gelieve ons te contacteren via hallo@bloemenhal.be.